LED vészvilágító lámpatest (2W - 3 óra világítási idő) hideg fehér LEL602, IP65

14 850 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 5-7 munkanap
ANRO azonosító (PID): 37535

LED vészvilágító lámpatest (2W - 3 óra világítási idő) hideg fehér LEL602

SMD LED chipekkel szerelt vészvilágító lámpatest. Akár 3 óráig is képes üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén. Az akkumulátor töltési ideje 15-24 óra. 

A telepítést követően hagyni kell a lámpatestet 30 percig világítani, ezt követően próbaképpen kapcsolja le az áramellátást, (a lámpatestnek pár másodpercig világítania kéne). Ezt követően kapcsolja vissza az áramellátást. (A próbát évente legalább 2-szer el kell végezni.)

A csomag tartalmazza:

- lámpa + akkumulátor  LifePO4 3.2V / 3200mAh

- 2 féle diffúzor (térvilágításra vagy, folyosói világításra szolgál)

-csavarok és tiplik 

-tömítések a tápkábelhez

Menekülési utak és vészkijáratok

2/1998. (I. 16.) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről:

  • Elsősegély vagy menekülési jel: Alakja téglalap vagy négyzet. Fehér piktogram zöld alapon. A zöld szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.
LED vészvilágító lámpatest (2W - 3 óra világítási idő) hideg fehér LEL602, IP65

Nagyítható képek:

Asztali nézet megjelenítése