Itt biztonságban vagy!

Webáruházunk jogi megfelelőségét a Net-Jog Kft. ellenőrizte, amely Magyarország egyik legismertebb internetes joggal foglalkozó cége. A minősítés keretében jogosultak lettünk az "Itt vásárolhatsz!" logó használatára, amely bizalmat sugároz a vásárlók irányába, növelve ezzel vásárlói kedvüket. A logó tolmácsolja, hogy cégünk az elektronikus kereskedelmi jogi szabályoknak és a fogyasztóvédelmi követelményeknek megfelelően üzemel, így teljesíti a fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződések rendezettségét.

A NET-JOG Kft. csapata
A Net-Jog Kft. csapata: Dr. Keisz Nikolett és Dr. Krausz Miklós

Az online vásárlások népszerűsége folyamatosan növekszik, köszönhető ez a részletes termékleírásoknak, a kedvező áraknak és a megrendelések gyors teljesítésének egyaránt.

A vásárlási folyamatban a webshopok egyik legfontosabb feladata, hogy a weboldal megjelenésével és tartalmával bizalmat keltsen az ügyfélben, melynek eszköze lehet akár egy vásárlási feltételeket pontosan egyeztető dokumentum, amely elengedhetetlen minden internetes vállalkozás törvényszerű működéséhez. Éppen ezért tartjuk fontosnak az ANRO Díszléc és LED lámpa webáruház jogi megfelelőségét ellenőriztetni és a Vásárlói tájékoztatót az időszakos változásoknak megfelelően frissíteni, ezzel lehetőséget biztosítva ügyfeleinknek az informálódásra - még a vásárlást megelőzően.

A Net-Jog Kft.-vel kötött együttműködés keretében folyamatos az Általános Szerződési Feltételek felülvizsgálata, de sor került az adatvédelmi tájékoztató létrehozására, illetőleg a 2014-ben bekövetkező jogszabályi változásoknak is eleget téve módosultak a szavatossági és elállási szabályok. Mindezen módosítások elvégzéséről tanúskodik az "Itt vásárolhatsz!" logó!

Biztonságos internetes vásárlás

Reméljük, hogy a jogi auditálás által sikerül csökkenteni az online vásárlásban rejlő kockázatokat és a jövőben még több érdeklődőt köszönthetünk vásárlóink között!

ANRO Épületdíszítés Kft.

Asztali nézet megjelenítése