Szállítási információk

Országos házhoz szállítás POSTA MPL

Csomagküldés az ország egész területére!

Internetes áruházunkban kapható termékeket a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálatának segítségével szállítjuk el Önökhöz! Már feladott csomagok nyomon követése itt!

Szállítási díjak:

1-es kategória - kis csomag 1-es kategória (Kis csomag)
1 290 Ft

1-es kategóriának (kis csomagnak) számít minden 60 cm-nél kisebb kiterjedésű elektronikai termék, pl. LED lámpák, LED szalagok, beépíthető lámpatestek, vezetékek, kapcsolók, stb., illetve a mentőládák és elsősegély-felszerelések, mennyiségtől függetlenül.

1-es kategória INGYENES SZÁLLÍTÁS! 20 000 Ft-ot meghaladó rendelési összeg felett az 1-es kategória szállítási díja 0 Ft!

 

2-es kategória - nagy csomag 2-es kategória (Terjedelmes csomag)
1 490 Ft

2-es kategóriának (nagy csomagnak) számít minden díszléc, szálhossztól függetlenül, illetve minden további polisztirol díszítőelem: rozetták, sarokelemek, gipsz kiegészítő díszek, mini stukkók, stb. Ide tartoznak még továbbá a vászonroló, függönykarnis, szőnyeg kategória, illetőleg a falpanel kategória termékei, valamint a nagy méretű vagy súlyos elektronikai termékek: kültéri lámpák, fényvetők, stb.

2-es kategória INGYENES SZÁLLÍTÁS! 30 000 Ft-ot meghaladó rendelési összeg felett a 2-es kategória szállítási díja 0 Ft!

 

3-as kategória - túlméretes csomag 3-as kategória (Túlméretes csomag)
1 890 Ft

3-as kategóriának (túlméretes csomagnak) számít minden olyan csomag, melynek hossza meghaladja a 2 métert. Jellemzően az alumínium vagy műanyag függönysínek 200 cm-t meghaladó méretei tartoznak ebbe a kategóriába. A kiszállítást végző partnerünk korlátozásai miatt a 240 cm-nél hosszabb termékek szállítását nem tudjuk vállalni. Az érintett termékek továbbra is rendelhetők, az átvételüket a hajdúböszörményi telephelyünkön tudjuk biztosítani.

 

 

3-as kategória - túlméretes csomag 4-es kategória (Súlyos és/vagy terjedelmes csomagok)
2 490 Ft

4-es kategóriának (súlyos és vagy terjedelmes csomagnak) számít minden olyan csomag, melyek jellemzően kerti termékeket, bútorokat tartalmaznak.

 

Több kategóriába tartozó termékek vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer, a termékeknek megfelelő legmagasabb kategória szerint számítjuk fel! Az aktuális szállítási díjat az internetes áruház minden esetben automatikusan számolja. Ezt Ön is bármikor megtekintheti a Kosár oldalon, a kosárban lévő termékek alatti Szállítási díj sorban. Minden esetben pontosan annyit kell fizetnie, amennyi ott fel van tüntetve.

 

Szállítási határidők:

A legnépszerűbb termékeinket a helyi csomagolóüzemben tartjuk, raktáron vannak, így ezek 1 napos szállítási idővel érhetőek el. Sajnos raktározási lehetőségünk véges, így egyes termékeinket külső raktáron tartjuk, ezek szállítási ideje 2 nap.

A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelése beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-15 nap.

Természetesen ezeket az információkat is megjelenítjük a Kosár oldalon. Amint beleteszi a kívánt termékeket a kosarába, megjelennek a raktárkészlet információk is, így még a rendelése leadása előtt tájékozódhat a várható szállítási időről.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások:

  Ingyenes szolgáltatások
   
1 napos szállítás 1 napos szállítás A feladott csomagot az MPL futárszolgálat a következő munkanapon kézbesíti.
Pénzkezelés Pénzkezelés Átvételkor fizethet a szállítónak - utánvét.
Elektronikus nyomkövetés Elektronikus nyomkövetés A csomagazonosító segítségével nyomon követheti küldeménye útját.
Értékbiztosítás Értékbiztosítás Sérülés esetén a biztosítás fedezi a kárt.
Őrzés, tárolás Őrzés, tárolás Ha nincs otthon, csomagját a helyi Postán 10 napig őrzik, melyet bármikor átvehet.
E-mail értesítés E-mail értesítés Csomagja feladásakor e-mailt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés idejét és a csomagazonosító számot a nyomon követéshez.

Csomagolás:

Termékeinket két rétegű, kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk, megóvva ezzel a sérülésektől. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a számla alapján!

Mit tegyek ha valami problémám van a csomaggal?

Kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket amennyiben valamilyen problémája van a leadott rendeléssel, szállítással, vagy a termékekkel kapcsolatban.

Asztali nézet megjelenítése