LED vészvilágító lámpa, távirányítóval működtethető (3W) hideg fehér, oldalfali

10 390 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
ANRO azonosító (PID): 34385

A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás időpontja nem ismert.

LED vészkijárat lámpa

Hideg fehér fényű vészvilágító LED lámpa. Üzemképes állapotát egy zöld LED dióda jelzi. Külön kapható távirányítóval könnyedén tesztelheti. A távirányítót a csomag nem tartalmazza, de áruházunkban megvásárolhatja.

Az akkumulátor első feltöltésének ideje 36 óra, ezt követően a következő feltöltéstől kezdve 12 órát vesz igénybe az akkumulátor feltöltődése. Vészvilágítás esetén az üzemidő hossza 3 óra. 18 ledes kialakítás.

Falra szerelhető

Felszereléskor kérjük ellenőrizzék, hogy az akkumulátor csatlakoztatva van-e a panelhez, ugyanis az akku merülésének elkerülése érdekében szétcsatlakoztatott állapotban történik a szállítás.

Cserélhető táblás

A termékhez jár 4 darab menekülési útvonal öntapadós piktogram, amelyek könnyedén cserélhetőek.

Jellemzők:

  • Akkumulátor: Ni-cd 3.6V 1.2Ah,
  • Fényerő: 120 lumen,
  • Maximális látótávolság: 22 méter.

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.
LED vészvilágító lámpa, távirányítóval működtethető (3W) hideg fehér, oldalfali

Nagyítható képek:

Asztali nézet megjelenítése