Viszonteladói információk

Viszonteladói információk

Lendítse fel üzletét az ANRO termékeivel!

Tetszenek termékeink? Szívesen látná őket saját üzletének polcain is? Semmi akadálya! Amennyiben úgy érzi, hogy termékkínálatunk saját vevőköre igényeit is lefedi, úgy jelentkezzen viszonteladónak!

A jelentkezés nagyon egyszerű:

 • Készítsen egy regisztrációt internetes áruházunkba, figyelmesen töltse ki a szállítási és számlázási címeket.*
 • E-mailben küldje el a vállalkozói igazolványa vagy cégbírósági bejegyzése vagy működési engedélye másolatát.
 • Kollégáink rövidesen módosítják regisztrációjának státuszát viszonteladói státuszra.
 • Következő bejelentkezéskor már viszonteladóként vásárolhat, a nagykereskedelmi árakat fogja látni az áruház felületén.

*A regisztrációval kapcsolatban a Vásárlói tájékoztatóban feltüntetett feltételek érvényesek, ezek elfogadása kötelező. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1.§ (1) bekezdés értelmében gazdasági társaság kereskedőket, viszonteladókat, egyéb jogi személyeket nem illeti meg az Elállási jog (Vásárlói tájékoztató 9. pont)!

Miért érdemes éppen a mi cégünket választania?

 • Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk!
 • Több mint 25 beszállítóval dolgozunk, így igen széles az árukínálat!
 • Új termékek szinte naponta jelennek meg, folyamatosan követjük az üzleti mozgásokat!
 • Igen erős import tevékenységünk miatt kedvező árakat tudunk nyújtani!
 • Folyamatos tesztek és mérések, melyek a webáruházban is publikálásra kerülnek, így könnyítve a döntéshozatalt!
 • ISO 9001:2009 minősítésünk biztosítja az elérhető legjobb minőséget, mind a termékek, mind a kiszolgálás tekintetében!
 • ISO 14001:2005 minősítésünk garantálja elkötelezettségünket a környezetvédelem felé!
 • "Itt vásárolhatsz!" minősítésünk biztosítja azt, hogy a hatályos jogszabályokat teljes körűen betartva működünk!
 • Teljesen magyar tulajdonú cég vagyunk!
 • Kínálatunk nagy részéről referencia fotókat is tudunk mutatni, ezzel is segítve a vásárlókat!

Szállítási díjak viszonteladók részére:

  1-es kategória - kis csomag   1-es kategória 1 990Ft
 

1-es kategóriának (kis csomagnak) számít minden elektronikai termék, pl. LED lámpák, LED szalagok, beépíthető lámpatestek, vezetékek, kapcsolók, stb. mennyiségtől függetlenül.

  2-es kategória - nagy csomag   2-es kategória 2 490 Ft
 

2-es kategóriának (nagy csomagnak) számít minden díszléc, szálhossztól függetlenül, illetve minden további polisztirol díszítőelem: rozetták, sarokelemek, gipsz kiegészítő díszek, mini stukkók, stb. Ide tartoznak még továbbá a függönykarnis, szőnyeg kategória termékei, valamint a nagy méretű, vagy súlyos elektronikai termékek: kültéri lámpák, fényvetők, stb.

  3-as kategória - túlméretes csomag   3-as kategória 2 899 Ft
 

3-as kategóriának (túlméretes csomagnak) számít minden olyan csomag, melynek hossza meghaladja a 2 métert. Jellemzően a 3 méteres poliuretán gerendák, illetve az alumínium mennyezeti sínek 200 cm-t meghaladó méretei tartoznak ebbe a kategóriába.

Több kategóriába tartozó termékek vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer, a termékeknek megfelelő legmagasabb kategória szerint számítjuk fel. Az aktuális szállítási díjat az internetes áruház minden esetben automatikusan számolja. Ezt Ön is bármikor megtekintheti a Kosár oldalon, a kosárban lévő termékek alatti Szállítási díj sorban. Minden esetben pontosan annyit kell fizetnie, amennyi ott fel van tüntetve.

Szállítási határidők:

A legnépszerűbb termékeinket a helyi csomagolóüzemben tartjuk, raktáron vannak, így ezek 1 napos szállítási idővel érhetőek el. Sajnos raktározási lehetőségünk véges, így egyes termékeinket külső raktáron tartjuk, ezek szállítási ideje 2 nap.

A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelése beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-15 nap.

Természetesen ezeket az információkat is megjelenítjük a Kosár oldalon. Amint beleteszi a kívánt termékeket a kosarába, megjelennek a raktárkészlet információk is, így még a rendelése leadása előtt tájékozódhat a várható szállítási időről.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.

Asztali nézet megjelenítése