ISO minősítés - ANRO Épületdíszítés Kft

Örömmel tájékoztatjuk kedves látogatóinak, vásárlóinkat, hogy 2014. november 10-én cégünk ISO minősítést kapott. Nem csak az ISO 9001:2009-es szabványnak teszünk eleget: az ISO 14001:2005 és az ISO 28001:2008-as rendszerek is bevezetésre, minősítésre kerültek. A szabványokat és az azok által biztosított előnyöket néhány mondatban szeretnénk összefoglalni, hogy megtudják, mi bújik a számok mögött, miért érdemes cégünket választania:

ISO 9001:2015 - elkötelezettség a minőség mellett

ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001-es rendszer bevezetésével cégünk működése szabályozottabbá vált, mindez hatékonyabb működés mellett. A minőségirányítás segítségével belső munkafolyamataink átláthatóvá váltak, a beosztottak munkája könnyen nyomon követhető, így esetleges hibák esetén a beosztottak célzottan oktathatóak. A feladatokhoz kapcsolódó felelősségek egyértelművé válnak. Ez folyamatosan csökkenti a hibás szolgáltatás arányát. Az átláthatóságból következik, hogy a ráfordítási, raktári veszteségünk csökken, így alacsonyabb áron tudjuk a termékeket kínálni.

Mindezen folyamatok bevezetésétől vásárlóink joggal várhatják hogy az általunk biztosított szolgáltatás minősége kiváló, igyekszünk ennek az elvárásnak mindenben megfelelni, és a következő évek folyamán még tovább javítani.

ISO 14001:2015 - elkötelezettség a környezet felé

ISO 14001:2005 - elkötelezettség a környezet felé

Az ISO 14001-es szabvány biztosítja, hogy egyre kisebb terhelést rójunk a környezetünkre munkavégzésünk során. Igyekszünk teljesen megszüntetni az energia és a anyag pazarlását, akár fűtésről, hőszigetelésről, szállításról vagy csomagolóanyagról legyen szó. Hulladékkezelésünk is környezetbarát: csak újrahasznosítható anyagokkal dolgozunk, ezeket is szelektíven gyűjtjük, illetve gondoskodunk róla, hogy a megfelelő helyre kerüljön. A környezetvédelmi célok betartása érdekében munkavállalóinkat folyamatosan képezzük, ez segít abban is, hogy a jogszabályokban meghatározott követelményeket ismerjék és messzemenően betartsák.

ISO 28001:2008 - elkötelezettség az egészség felé

ISO 28001:2008 - elkötelezettség az egészség felé

Szinte mindennél fontosabbnak tartjuk azonban munkavállalóink egészségét, így megfelelően gondoskodunk a biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés kialakításáról. Rendszeres ellenőrzésekkel és oktatásokkal biztosítjuk, hogy a dolgozók ismerjék kötelezettségeiket és betartsák a munkavégzés szabályait. A munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerünk biztosítja a munkavállalók és más, érdekelt felek kockázatainak megszüntetését vagy a lehető legkisebb mértékűre csökkentését.

Asztali nézet megjelenítése