Üres műanyag doboz (narancs) nagy, fali tartóval

9 350 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 2 munkanap

Nagy méretű, narancssárga színű műanyag koffer, amely csattal záródik, falra szerelhető, hordozható és plombázható.

Üres elsősegélydoboz: a dobozt rendszerint komplett elsősegély felszerelés összeállításakor veszik igénybe. A kreatív felnőttek és gyerekek természetesen más célra is felhasználhatják a műanyag dobozt, pl. varródobozként, szerszámos táskaként, vagy játékok és gyűjtemények tárolására, stb.

Hordozható elsősegély koffer: a dobozt koffernek is nevezhetjük, hiszen fogantyúja is van. A fogó segítségével egyszerűen hordozhatjuk az elsősegély felszerelést, legyen szó szabadtéri rendezvényről vagy külső terepen végzett munkáról.

A doboz ára egy fali tartót is magában foglal, ezáltal a láda falra függeszthető és onnan leemelhető. A fali tartó rövidebbik oldalán helyezkedik el a rögzítőfül, amelyet kifelé feszítve egyszerűen hozzájuthatunk a műanyag ládához. A fali tartókereten a felszereléshez szükséges csavarhelyek is ki vannak alakítva, gyárilag 4 furat helyezkedik el rajta.

A doboz két lezárócsatja között van egy ~5 mm átmérőjű lyuk, amelyen keresztül plombazsinór is átfűzhető, így a doboz szimbolikusan lezárható. Igény szerint lakat is elhelyezhető rajta.

A csat oldalirányba történő elforgatásával zárható le, nyitható ki a doboz. A doboz belül osztatlan. Belső magassága 65 mm. A dobozt üresen szállítjuk, egészségügyi kelléket nem tartalmaz!

Az üres műanyag doboz külső mérete: 8.5 cm x 27 cm x 39 cm.

Üres műanyag doboz (narancs) nagy, fali tartóval

Nagyítható képek:

Asztali nézet megjelenítése