Novelite LED vészvilágító lámpatest - felfelé mutató nyíllal

8 382 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
Szállítási idő: 3 munkanap

LED vészvilágító lámpatest
Fehér fényű

 

Betáplálás 230V 50-60Hz
Teljesítmény 1 Watt
IP védelmi szint IP20
Szín fehér
Akku (~5 óra áthidalására)

 

Novelite - felfelé mutató nyilas táblával szerelt vészvilágító lámpatest. Az akkuk a ledeket 5 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén. Az akkumulátorok töltési ideje 24 óra. Folyamatos üzemű. Mennyezetre és oldalfalra is szerelhető. A csomagban található függesztőláncok segítségével, akár a mennyezetről történő függesztett szerelés is megoldható.

Az akkumulátorok működéséhez az áramköri lapon található 2 pines csatlakozóra (CN2) rá kell helyezni a csomagban található fekete áramkörzárót.

Novelite LED vészvilágító lámpatest - felfelé mutató nyíllal

Nagyítható képek:

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Asztali nézet megjelenítése