Földszint utánvilágító matrica (30x10 cm)

846 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Külső raktárról
ANRO azonosító (PID): 13098

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Információs tábla.
Szintjelölő Földszint
Méret: 30x10 cm

Utánvilágító réteggel rendelkező matrica, amely napfény vagy mesterséges fény hatására töltődik fel és a sötétben bocsájtja ki fényét. Hátoldala öntapadós. A feliratok rendszeres tisztítását biztosítani kell, de elég a portalanítás, vegyszerek használata nem javasolt.

Feltölthető minimum 50 lux fényerőn 60 percig megvilágítva. Kialvási idő ~1600 perc. Akár évtizedekig is használható, mely idő alatt fénykibocsátási képessége nem jelentősen, de vélhetően folyamatosan csökken, ezért működőképességéről 5 évenként javasolt meggyőződni.

A biztonsági útvonalak és menekülési útvonalak jelzéséhez használható utánvilágító jelzés, amely a menekülésben és a mentésben részt vevők számára egyaránt információt közvetít. A menekülési útvonaljelzések szempontjából kiemelten kezelendő a lépcsőház és annak környezete, ezért a lépcsőházban minden szinten utánvilágító vagy világító jellel kell megjelölni az adott szint számát.

Az utánvilágító jelzések elhelyezésénél fontos tudnivaló, hogy a veszélyhelyzetbe került személyeknek legalább 2 feliratot látniuk kell a menekülési út minden pontjáról.

A termékkép illusztráció, a valóságban minimális színeltérés előfordulhat!

Asztali nézet megjelenítése