II. emelet utánvilágító matrica (30x10 cm) - Utolsók!

846 Ft

bruttó ár
ÁFA-t tartalmazza
darab

Készlet információ: Raktárról
Szállítási idő: 1 munkanap

Szintjelölő II. emelet
Méret: 30x10 cm

Utánvilágító réteggel rendelkező vinil matrica, amely napfény vagy mesterséges fény hatására töltődik fel és a sötétben bocsájtja ki fényét. Hátoldala öntapadós. A feliratok rendszeres tisztítását biztosítani kell, de elég a portalanítás, vegyszerek használata nem javasolt.

Feltölthető minimum 50 lux fényerőn 60 percig megvilágítva. Kialvási idő ~1600 perc. Akár évtizedekig is használható, mely idő alatt fénykibocsátási képessége nem jelentősen, de vélhetően folyamatosan csökken, ezért működőképességéről 5 évenként javasolt meggyőződni.

A biztonsági útvonalak és menekülési útvonalak jelzéséhez használható utánvilágító matrica, amely a menekülésben és a mentésben részt vevők számára egyaránt információt közvetít. A menekülési útvonaljelzések szempontjából kiemelten kezelendő a lépcsőház és annak környezete, ezért a lépcsőházban minden szinten utánvilágító vagy világító jellel kell megjelölni az adott szint számát.

A szintjelölő matrica kihelyezhető társasházak, bérházak, panelházak, több emeletes lakóépületek, lakótelepi ingatlanok nem lakás céljára szolgáló helyiségeiben, például második emeletén (ezt szokták harmadik szintnek is nevezni). A feliraton római számmal látható a 2. emelet jelölés.

A termékkép illusztráció, a valóságban minimális színeltérés előfordulhat!

Asztali nézet megjelenítése